Zabierzemy Cię w wyrafinowaną podróż pełną niecodziennych wrażeń muzycznych, artystycznych oraz kulinarnych. Zadbamy o odpowiednią oprawę, która sylwestrową celebrację wyniesie na wyższy poziom.
Prowadzący:
- Noc pełną wyjątkowych wrażeń poprowadzi Anna Wendzikowska – ceniona dziennikarka i prezenterka telewizyjna.
Muzyka na żywo w wykonaniu zespołu Girls like to swing
- Trzy charyzmatyczne wokalistki wykonujące najbardziej znane standardy jazzowo – swingowe w niestandardowych harmoniach to uczta dusz i perfekcyjnie wypracowane brzmienie również własnych aranżacji.
Oprawa DJ-a
- Do nietuzinkowej atmosfery spotkań z piosenką na żywo dodamy trochę muzyki elektronicznej, która doskonale sprawdzi się przy tanecznej nocy.
Taneczne show
- Niesamowitym dodatkiem nadającym wieczorowi swojej wyjątkowości będzie występ taneczny, który dopełni atmosferę swingowo – jazzowej nocy.
3-daniowa kolacja serwowana z pairingiem win
- Specjalnie skomponowane na tę noc menu przeniesie do świata kulinarnych wrażeń, które dopełnią wina z naszej francuskiej winnicy Château Isolette.
Bufet dań ciepłych oraz zimnych
- Profesjonalizm, doświadczenie i kreatywność to główne cechy naszych mistrzów sztuki kulinarnej i cukierników. Z pasją i finezją stworzą zarówno zestaw przekąsek, dań oraz deserów, które będą do dyspozycji Gości przez całą noc.
Bar z szerokim wyborem alkoholi i koktajli
- Przez całą noc w barze nieodpłatnie dostępne będą trunki z naszych wytwórni: francuskie wino Château Isolette oraz lokalne piwo rzemieślnicze warzone według gdańskich receptur: Vrest, a także napoje bezalkoholowe oraz kawa i herbata. Szeroki wybór różnorodnych alkoholi z całego świata dostępny będzie za dodatkową opłatą.
Toast o północy
- Niechaj ta wspólnie wypita lampka musującego wina będzie dobrym początkiem Nowego Roku 2023, który mamy nadzieję przyniesie wiele radości, zdrowia i realizacji planów.
Black & White Jazz Swing Night Menu
Koktajl powitalny – godzina 20.00
- Wino musujące Rose Mary
- Tatar wołowy z piklowanymi grzybkami shimei i ogórkiem konserwowym
- Ceviche z tuńcyzka z cytrusami, koprem włoskim i kolendrą
- Mini brioche z pieczonym burakiem, kozim serem, miodem i rukolą
Kolacja serwowana – godzina 21.00
Zestaw klasyczny
- Terrina z pieczonej kaczki marynowanej w syropie klonowym z foie gras, czarną galaretką jeżynową oraz musem jabłkowym
- Poliki wołowe wolno gotowane z czarną glazurą, purée z pietruszki, sos ostrygowy, pieczoną czarną marchewką, czarną truflą
- Torcik Rocher z jagodą i czekoladą
Zestaw wegetariański
- Terrina z pieczonego kalafiora z mlekiem kokosowym, czarnym kawiorem winogronowym i musem z jabłka
- Czarne ravioli z truflowym twarogiem z ricotty, puree z pietruszki, czarna trufla(w)
- Torcik Rocher z jagodą i czekoladą
Bufety – od godz. 22.30
Bufet zimny
- Wołowina pieczona na różowo, tapenada z suszonych pomidorów i czarnymi oliiwkami
- Tatar z łososia z kaparami i kwaśną śmietaną
- Kruche sałaty z wędzonym halibutem, jajkiem i dresingiem cytrusowo miodowym
- Cezar z krewetkami, grzankami i serem grana padano
- Sałatka z kaszy kus kus z chrupiącymi warzywami bazylią
- Deska mięs pieczonych z konfiturą z czerwonej cebuli i żurawiny
- Wybór pieczywa z masłem
Bufet ciepły
- Zupa cebulowa z tymiankiem i białym winem
- Wołowina po burgundzku
- Pęczotto z grzybami i pastą truflową i serem grana padano
- Łosoś pieczony z sosem cytrynowym
- Kremowa zapiekanka ziemniaczana au gratin
Bufet deserowy
- Czarno białe maccaronsy
- Pana cotta z czarną jeżyną
- Mus z mlecznej czekolady z galaretką crème de cassise
- Kurd jagodowy z owocami
Open bar w godzinach 19.00 do 3.00
- Wino Château Isolette
- Piwo Vrest
- Soki owocowe, woda
- Kawa, herbata
*Dodatkowa sprzedaż detaliczna alkoholi w barach
Data:
sobota, 31.12.2022, 20:00
Wykonawca / Organizator:
Radisson Blu Hotel Sopot
Lokalizacja:
Radisson Blu Hotel – Sopot
Bitwy pod Płowcami 54
81-731 Sopot

Bilety:
Bilety od - 990 PLN
