Imprezę poprowadzi poprowadzi legendarny dj i radiowiec Bogdan Fabiański
Sala Główna
- Na powitanie kieliszek wina musującego
I przystawka:
- Carpaccio z gęsi
II przystawka:
- Kalmary baby na puree bazyliowym
Zupa:
- Rozgrzewająca zupa z grzybów leśnych z oliwą truflową
Dania główne (do wyboru) :
- Udo z kaczki luzowane confit
- Kluski śląskie, buraczki w jabłku
lub - Pieczony łosoś z koperkiem, porem i pomidorkami
- Na miętowym puree z groszku
Deser:
- Monoporcje z Gelatomanii
- Kawa, Herbata
Przekąski (w stole):
- Rolki sushi wege i rybne, śledziki w trzech smakach,
- szaszłyki z oliwkami i anchois,
- Tatar wołowy – pieprz młotkowany , cebula , grzybki , anachios , ogórek, marynowany oliwki , jajko
- Deska serów kaszubskich (wyrób własny), mięsa na zimno
- pieczywo, masło
Po północy:
- Żurek po staropolsku
Napoje:
- Napoje gazowane, woda niegazowana ,pepsi ,
- 7up, mirinda
Alkohole:
- Wino musujące 250 ml na parę
- Wódka 0,5l na parę lub wino
- Piwo open bar
Informacja o biletach
- kierownik@browarmiejskisopot.pl
- tel. 58 342 02 42
Data:
niedziela, 31.12.2023, 20:00
Wykonawca / Organizator:
Browar Miejski Sopot
Lokalizacja:
Browar Miejski Sopot
ul. Bohaterów Monte Cassino 35
81-767 Sopot

Bilety:
Bilety od - 580 PLN