Zabawa odbędzie się w trzech klimatycznych salach na dwóch piętrach hotelu. Imprezę rozpoczniemy od urozmaiconej i bogatej kolacji w formie bufetów: ciepłego, zimnego i słodkiego. W górnej sali posiłek umili muzyka serwowana przez DJa Darka.
Natomiast w sali dolnej zabawę taneczną poprzedzi nastrojowy koncert duetu Twilight Melodies złożonego z wokalistki Marii Klamann i muzyka Piotra Fiłonowicza. Następnie artyści zwolnią miejsce na parkiecie dla naszych gości, a znane wszystkim przeboje prezentować będzie Lawendowa DJka.
BUFET CIEPŁY:
- łosoś w czarnym sezamie na szpinaku
- filet z sandacza z sosem rakowym
- noga z kaczki pieczona z pomarańczami
- filet z indyka w szynce parmeńskiej gotowany w kremowym sosie z cukinią
- bataty zapiekane z fetą oraz granatem (wege)
- frykadelki warzywne ( wege)
- medaliony szpinakowe (wege)
- brokuły z masłem i migdałami prażonymi
- marchewka baby glazurowana z sezamem
- kulki ziemniaczane
ZUPY:
- krem z kalafiora z oliwą truflową i diablotką z ciasta francuskiego
- pikantna zupa meksykańska z wołowina
ZAKĄSKI ZIMNE:
- perliczka nadziewana figami w szynce parmeńskiej
- pierś z kaczki w delikatnej galarecie z żurawiną
- boczek pieczony z orientalnymi warzywami
- pasztet z dzika z gruszką marynowaną
- polędwica wołowa pieczona na różowo z oliwą z oliwek oraz z serem Grana Padano
- rolada drobiowa z pomidorami suszonymi i szpinakiem
- tymbaliki drobiowe
- łosoś w zalewie migdałowo- rodzynkowej
- tatar ze śledzia z cebulą i ogórkiem konserwowym
- śledzie w sosie pomidorowym
- krewetki maślano – cytrynowe na rukoli z mango
- kalmary w złocistym cieście z dipami
- carpaccio z buraka z wędzonym twarogiem i winogronami
- tartaletka z musem pomidorowym
- sałatka cytrusowa z krewetkami w cieście ziemniaczanym
- sałatka z kurczakiem i ananasem
- sałatka ziemniaczana z chorizo i kaparami
BUFET SŁODKI:
- wybór słodkich tart ( migdałowa, czekoladowa, wiśniowa, pomarańczowa)
- creme brulle
- mini eklerki
- makaroniki
- ciasto czekoladowe z wiśniami
- sernik z malinami
- tiramisu
DANIA CIEPŁE PO 24:00
- zupa tajska
- żeberka w marynacie Jack Daniels
- ragout z dzika
- ziemniaki opiekane z ziołami
- bukiet salat z sosem winegret
Cena biletu na imprezę sylwestrową wynosi 450 zł za osobę. W cenie tej wliczone jest prywatny stolik i butelka wina na parę, zamienna na butelkę 0,5 l wódki Wyborowej.
Kontakt / Rezerwacje:
- Michał – 510046505
- Paulina – 538153192
Data:
wtorek, 31.12.2024, 20:00
Wykonawca / Organizator:
Hotel Amber Gdańsk
Lokalizacja:
Hotel Amber Gdańsk
ul. Powstańców Warszawskich 45 (wjazd od ul Taborowej)
80-165 Gdańsk

Bilety:
Cena od - 450 PLN