Hity minionych dekad, aktualne przeboje, różne style i gatunki muzyczne, a przede wszystkim charyzmatyczny DJ zdecydowanie poderwą do zabawy i rozbudzą wyobraźnię.
Flesze, migoczące światła, ponadczasowe rytmy, dobre towarzystwo oraz jedzenie to nic innego jak przepis na najlepszą imprezę tego roku. Pożegnajmy go zatem w gorących rytmach disco i tanecznym krokiem wejdźmy w nowy 2025!
Program wieczoru:
- 20:00 – otwarcie Blugrass hall
- 20.30 – 03. 00 – Disco night
Menu:
ZIMNE PRZEKĄSKI:
- Pieczony rostbef z pomidorami koktajlowymi, rukolą serem Grana Padano i oliwą z suszonych pomidorów
- Deska mięs pieczonych z konfiturą z czerwonej cebuli i żurawiny
- Łosoś wędzony z kruchymi sałatami, chrzanowym musem i piklowaną czerwoną cebulą
- Cezar z kurczakiem, krewetkami królewskimi i serem Grana Padano
- Sałatka grecka z fetą i oregano
- Sałatka z kaszy kuskus z chrupiącymi warzywami i bazylią
- Sajgonki warzywne z sosem sweet chili
- Wytrawny paluch ze szpinakiem i suszonymi pomidorami oraz sosem tzatziki
- Bufet sałatkowy: pomidory, ogórek, papryka słupki, mix sałat, rukola, sałata karbowana mix, oliwki marynowane w oliwie rozmarynowej, tofu marynowane, pomidory suszone, ciecierzyca, goma wakame, tuńczyk, kukurydza konserwowa,
- karczochy marynowane
- Surówka z kapusty, surówka z buraka, surówka z marchewki
- Sos winegret, jogurtowy, miodowo musztardowy, aioli, BBQ, ketchup, majonez vege, musztarda
- Oliwy smakowe, selekcja pieczywa
BUFET CIEPŁY:
- Zupa krem z białych szparagów z oliwą z orzechów laskowych
- Poliki wołowe z sosem Diane
- Pieczone udo kaczki w sosie Cointreau
- Filet z łososia z sosem porowym i oliwą majerankową
- Paella z krewetkami, mulami, kalmarami i szafranem
- Gratin ziemniaczane z tymiankiem
- Gnocchi z pastą truflową i serem Grana Padano
- Brokuł gotowany na parze z płatkami prażonych migdałów i oliwą chili
DESERY:
- Sernik z musem z białej czekolady i pudrem z malin
- Brownie z wiśniami i kremem czekoladowym
- Ciasto tiramisu
- Pudding chia z owocami
- Owoce krojone: ananas, melon, pomarańcze, winogrona
OPEN BAR:
- Piwo regionalne Vrest (jasne, pszeniczne)
- Wino Château Isolette (musujące, białe, różowe, czerwone)
- Kawa i herbata
- Szeroki wybór różnorodnych alkoholi z całego świata dostępny będzie za dodatkową opłatą
Ważne informacje:
- Oferta limitowana i bezzwrotna
- Wymagana przedpłata 100%
- Cena nie obejmuje alkoholi i napojów nieobjętych ofertą open baru
- Impreza dedykowana osobom pełnoletnim
Rezerwacja i informacje:
+48 58 670 35 35 / [email protected] / [email protected]
Data:
wtorek, 31.12.2024, 20:00
Wykonawca / Organizator:
Radisson Blu Sopot
Lokalizacja:
Radisson Blu Hotel – Sopot
Bitwy pod Płowcami 54
81-731 Sopot

Bilety:
Bilety od - 600 PLN