Na żywo zagrają Electric Girls
Niezwykle charyzmatyczne klubowe Artystki: DJ-ka, wokalistka, skrzypaczka elektryczna i saksofonistka połączyły siły i stworzyły projekt, który wyznacza aktualne trendy wśród tanecznych zespołów coverowych.
Dodatkową nutę muzyczną dołoży DJ-ka z Electric Girls
Taneczną atmosferę podkręci muzyka elektroniczna, która doskonale sprawdzi się przy tanecznych szaleństwach do białego rana.
Taneczne show
Kolorowa scenografia to tylko zalążek energii, którą poczujecie tego wieczoru. Na scenie wystąpi para taneczna, która w swojej pokazowej odsłonie zatańczy street dance, hip – hop oraz dance hall.
Szalona scenografia
Cała przestrzeń wypełniona będzie energetyzującymi kolorowymi strefami oraz instawallami, dzięki którym podzielisz się wrażeniami z szalonej nocy oraz uwiecznisz wspomnienia.
Kolorowe finger foods oraz wybór dań ciepłych
Z finezją i polotem – tak tworzone są nasze dania. Zestawy przekąsek, ciepłe bufety, cukierkowa stacja deserowa – tym kusić będziemy Wasze oczy i podniebienia przez całą noc.
Bar z szerokim wyborem alkoholi i koktajli
Przez całą noc w barze nieodpłatnie dostępne będą wina z naszej francuskiej winnicy oraz lokalne piwo Vrest, a także napoje bezalkoholowe oraz kawa i herbata. Fantazyjne koktajle, jak i inne alkohole dostępne będą za dodatkową opłatą.
Toast o północy
Niechaj ta wspólnie wypita lampka musującego wina będzie dobrym początkiem Nowego Roku 2023, który mamy nadzieję przyniesie wiele radości, zdrowia i realizacji planów.
COLOR Party Menu
Kolacja bufetowa w godzinach 20.00 – 2.00
Bufet ciepły
- Krem z grzybów leśnych
- Wołowina po burgundzku
- Grillowany kurczak supreme z sosem tymiankowym
- Dorsz pieczony z musem z pieczonej dyni z kardamonem
- Pęczotto z grzybami i pastą truflową i serem grana padano
- Ziemniaki opiekane z tymiankiem
- Warzywa grillowane z pesto ziołowym
- Pieczone warzywa korzeniowe z miodem i skórką cytryny
Bufet zimny
- Wołowina pieczona na różowo, tapenada z suszonych pomidorów, grzanka żytnia
- Kruche sałaty z wędzonym halibutem, jajkiem i dipem cytrusowo miodowym
- Cezar z kurczakiem, grzankami i serem grana padano
- Sałatka z kaszy kus kus z chrupiącymi warzywami bazylią
- Deska mięs pieczonych z konfiturą z czerwonej cebuli i żurawiny
- Bufet sałatkowy z dipami
- Wybór pieczywa z masłem
Bufet deserowy
- Cake pops czekoladowe i waniliowe
- Selekcja macaroons
- Mus z mlecznej czekolady z galaretką crème de cassis
- Beza z kremem orzechowo karmelowym
Open bar
- wino Château Isolette
- Piwo Vrest
- Soki, woda
- Kawa, herbata
*dodatkowa sprzedaż alkoholi i napoi w barach
Data:
sobota, 31.12.2022, 20:00
Wykonawca / Organizator:
Radisson Blu Hotel Sopot
Lokalizacja:
Radisson Blu Hotel – Sopot
Bitwy pod Płowcami 54
81-731 Sopot
Bilety:
Bilety od - 580 PLN