Gości witamy suto zastawionym stołem i gorącymi przebojami ostatnich dekad. Wieczór rozpoczynamy welcome drinkiem i wykwintną 3-daniową kolację serwowaną.
Do wyboru menu tradycyjne i wegańskie. Przez całą noc dostępny jest bogaty bufet i doskonale zaopatrzony bar.
W cenie nielimitowane napoje bezalkoholowe oraz butelka wina lub 0,5 l wódki na parę i kieliszek szampana o północy na osobę. O dobrą zabawę zadba DJ a o komfort Gości miła i zaangażowana obsługa. Czekamy na Was! Bawimy się od 20.30 do 3.00!
Kolacja Serwowana:
Przystawka -Tatar z tuńczyka z sosem ponzu i czarną truflą
Zupa – Consomme tajskie z makaronem soba, chrupiącymi warzywami, carpaccio z polędwicy wołowej, sezamem, limonką i kolendrą , kość ze szpikiem pieczonym i sosem chimichurri
Danie główne – Filet z jesiotra syberyjskiego, sos kawiorowy, puree muślinowe, chrupiące warzywa w emulsji
Kolacja serwowana wegańska:
Przystawka – Mezze (falafel z sosem tahini i sumakiem, humus z groszkiem i smażonym bobem, warzywa w cieście pakora z konfiturą daktylową, bakłażana marynowany w miso)
Zupa – Consomme grzybowe z oliwą szafranową, smażonym borowikiem, sałatką warzywną i kluseczkami półfrancuskimi
Danie główne – Dynia pieczona z pomarańczą, salsa z pieczonego ananasa i papryki, puree z fioletowego kalafiora z wanilią
- Grawlax z troci wędrownej z majonezem wasabi, sosem teriaki
- Vol au vant z baba ghanoush
- Śledź kimchi
- Tatar wołowy z Pniew na pumperniklu
- Pate z gęsich wątróbek z masłem palonym
- Humus dyniowy z granatem i sumakiem
- Selekcja sałat z figą, serem kozim i orzechami włoskimi
- Carpaccio z kałamarnicy humbolt – Vitello tonnato
- Terina z warzyw i trufli
- Sosy i dresingi – Selekcja pikli
- Selekcja sałat z pstrągiem wędzonym, piklowany makaron z dyni, żółty burak kompresowany
- Consome z wędzonych ryb z warzywami, pieczone pierożki z sandacza
- Halibut z salsą mango i awocado, ryż smażona z warzywami i jajkie
- Cukinia faszerowana kaszą pomidorami i warzwami ze świeżą truflą
- Gnocchi z pesto bazyliowym i kozim serem
- Musaka warzywna
- Kofty baranie, kasza perłowa z grzybami, jogurt z miętą i limonką
- Cielęcina duszona w białym winie z puree ziemniaczanym i warzywami
- Limonchello
- Krem kataloński
- Bonoffee
- Brownie dyniowe z szafranem
Data:
wtorek, 31.12.2024, 20:30
Wykonawca / Organizator:
M15
Lokalizacja:
M15 Restaurant & Bar & Sauny Sopot
Aleja Franciszka Mamuszki 15
81-718 Sopot

Bilety:
Bilety / os - 549 PLN
