Gości witamy suto zastawionym stołem i gorącymi przebojami ostatnich dekad. Wieczór rozpoczynamy welcome drinkiem i wykwintną 3-daniową kolację serwowaną. Przez całą noc dostępny jest bogaty bufet i doskonale zaopatrzony bar.
W cenie nielimitowane napoje bezalkoholowe oraz butelka wina lub wódki na parę. O dobrą zabawę zadba DJ, a o komfort Gości miła i zaangażowana obsługa. Czekamy na Was!
MENU
.
Kolacja serwowana
.
Przystawka
- Tacos z selera z grzybami, pikantną wołowiną z olejem szczypiorkowym
Zupa
- Rosół z królewski na trzech rodzajach mięsa gęsina, cielęcina i wołowina z raviolo z żółtkiem, warzywami julien
Danie główne
- Filet żabnicy z masłem szpikowym, polentą koperkową, pieczonymi warzywami i sosem koperkowym demi glas
Menu wegańskie
Przystawka
- Grillowany arbuz marynowany z chilli kolendrą i orzechami
Zupa
- Rosół warzywny z ravioli z kalarepy z kremowym serkiem
Danie główne
- Stek z bakłażana z polentą rozmarynową sałatką z granatem i sosem demi glass
Bufet zimny
- Dynia pieczona z orzechami
- Vol au vent z pastą słonecznikową i kiełkami
- Tortilla z humusem i warzywami i sosem teryaki
- Śledź po gdańsku z konfiturą malinową i maślanym briosch
- Matjas holenderski z sałatką grzybową z ziemniakiem pieczonym
- Pescaccio z ośmiornicy z dresingiem kaparowym i rukolą
- Karczek pieczony z czosnkiem i rozmarynem
- Pate z kaczki z konfiturą cebulową
- Tatar z polędwicy wołowej na grzance z piklami
- Rolada z boczku długo pieczona z chrzanem
- Wątróbką gęsia w boczku z śliwką i sosem wiśniowym
- Selekcja sałat z kozim serem owocami suszonymi i dresingiem malinowym
- Sałatka z zielonej soczewicy z owocami morza
- Selekcja sosów i dresingów
- selekcja pikli
Bufet ciepły
- Zupa śledziowa z pulkami i koperkiem
- Cielęcina duszona z grzybami w sosie rozmarynowym
- Dorsz pieczony z boczkiem w sosie maślanym
- Kaczka pieczona z jabłkami w sosie wiśniowym
- Kotleciki z kaszy orkiszowej z konfiturą pomidorową
- Ziemniaki pieczone z masłem i rozmarynem
- Gnochi z pesto pokrzywowym
- Pieczone warzywa sezonowe z ziołami
Bufet słodki
- Panna cotta z sosem malinowym
- Krem brulle z sosem karmelowym
- Mus czekoladowy z wiśniami
- Brownie wegańskie z owocami
Napoje i alkohol
- Nielimitowane napoje bezalkoholowe,
- butelka wina lub 0,5 l wódki Finlandia na parę (do wyboru),
- Kieliszek prosecco na przywitanie
Data:
sobota, 31.12.2022, 20:00
Wykonawca / Organizator:
M15
Lokalizacja:
M15 Restaurant & Bar & Sauny Sopot
Aleja Franciszka Mamuszki 15
81-718 Sopot

Bilety:
Bilety / os - 450 PLN
