Gości witamy suto zastawionym stołem i gorącymi przebojami ostatnich dekad. Wieczór rozpoczynamy welcome drinkiem i wykwintną 3-daniową kolację serwowaną. Przez całą noc dostępny jest bogaty bufet i doskonale zaopatrzony bar.
W cenie nielimitowane napoje bezalkoholowe oraz butelka wina lub wódki na parę. O dobrą zabawę zadba DJ, a o komfort Gości miła i zaangażowana obsługa. Czekamy na Was!
Do wyboru menu tradycyjne i wegańskie – o swoim wyborze poinformuj nas mailowo: marketing@m15.sopot.pl
Kolacja Serwowana:
Przystawka
Polędwica wołowa marynowana w wiśniówce z grzybami marynowanymi , majonezem szczypiorkowym i olejem z pestek dyni
Zupa
Consome z pieczonej kaczki z wytrawnym naleśnikiem tymiankowym
Danie główne
Polędwica z dorsza z kuskuksem izraelskim, pieczonymi warzywami orzechami prażonymi i sosem ziołowym
Menu wegańskie
Przystawka
Tacos z kalarepy z boczniakiem, słonecznikiem prażonym i olejem bazyliowym
Zupa
Consome z pieczonych warzyw z kapustą pak choy
Danie główne
Pieczeń z buraka z kuskusem izraelskim, pieczonymi warzywami i sosem demi glass
Bufet zimny:
- Pieczone warzywa z cieciorką i jabłkiem z sosem limonkowym
- Tortilla z humusem i warzywami z sosem teryaki
- Carpaccio z kalarepy z dresingiem i orzechami
- Krewetki marynowane z salsą owocową
- Śledź matias z wakame, imbirem marynowanym z sosem limonkowym
- Ceviche z halibuta z ogórkiem po koreańsku
- Pastrami wołowe z konfiturą z cebuli czerwonej
- Polędwiczka wieprzowa marynowana z sosem kaparowym
- Terrine z królika z ziołami Rolada z perliczki z pistacjami i sosem jeżynowym
- Suszona pierś kaczki z chrustem ziemniaczanym i sosem z rokitnika
- Mix sałat z grillowanymi kalmarami, konfiturą pomidorową, papryką pieczoną, tapenadą z oliwek, grzankami, ziarnami konopi i sosem ziołowym
- Sałatka z soczewicy z marynowanymi warzywami i oliwą truflową
- Selekcja pikli i marynat
- Sosy i dresingi
- Pieczywo własnego wypieku
Bufet ciepły:
Zupa
- Francuska zupa cebulowa z grzankami
Dania główne
- Halibut pieczony z tapenadą oliwkową z duszonymi porami
- Pieczona kaczka z jabłkami z sosem wiśniowym
- Wołowina po burgundzku z grzybami
- Raugot z brukwi z pieczoną szalotką , prażonymi migdałami
- Pieczone ziemniaki z ziołami
- Warzywa zielone z emulsją szałwiową
Bufet słodki
- Panna cotta z sosem malinowym
- Mus czekoladowy z wiśniami
- Krem brulle z truskawkami
- Mini ptysie z sosem karmelowym
Data:
niedziela, 31.12.2023, 20:00
Wykonawca / Organizator:
M15
Lokalizacja:
M15 Restaurant & Bar & Sauny Sopot
Aleja Franciszka Mamuszki 15
81-718 Sopot

Bilety:
Bilety / os - 499 PLN
